Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

15 Ιουν 2016

Η οικογένεια του FIAT 500 λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση Collection

Δελεαστικές επιλογές FIAT 500, FIAT 500L και FIAT 500X με ιδιαίτερη εμφάνιση και στυλ

Η οικογένεια του FIAT 500 λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση Collection

 

Με στόχο να προσφέρει πιο δελεαστικές επιλογές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και σημαντικό όφελος για τον καταναλωτή, η FCA Greece λανσάρει τη νέα, ειδική έκδοση Collection για την οικογένεια του FIAT 500, περιορισμένης παραγωγής για την Ελληνική αγορά. Πρόκειται για ιδιαίτερα διαφοροποιημένες προτάσεις χάρη στις σημαντικές παρεμβάσεις στον εξοπλισμό του κάθε μοντέλου της οικογένειας 500.

Συγκεκριμένα για το FIAT 500, η ειδική έκδοση Collection θα βασίζεται στην πιο εμπορική και πλούσια έκδοση 1,3 MTJ 95HP Lounge. Διατίθεται μόνο σε παστέλ Γκρι Carrara και περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, στοιχεία όπως ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, κόκκινους δακτυλίους σε ζάντες αλουμινίου, κόκκινα πλευρικά διακοσμητικά με σήμα 500, κόκκινο κάλυμμα κλειδιού και επιχρωμιωμένο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων. Το συγκεκριμένο πακέτο Collection θα προσφέρεται στην τιμή των 150€, με το όφελος για τον καταναλωτή να αγγίζει τα 465€.

Για τα άλλα δύο μοντέλα της οικογένειας του 500, FIAT 500L και FIAT 500Χ, η ειδική έκδοση Collection αφορά στις εμπορικές εκδόσεις 1,3 MTJ 95HP Pop Star και 1,6 MTJ 120HP Pop Star και θα διατίθεται μόνο σε μεταλλικό Γκρι Moda.

Πιο συγκεκριμένα για το 500L Collection το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, ζάντες αλουμινίου 17'' με κόκκινους δακτυλίους, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και προβολείς ομίχλης. Ταυτόχρονα, το 500Χ Collection περιλαμβάνει επιπλέον του βασικού εξοπλισμού, ταμπλό σε κόκκινο χρώμα, κόκκινα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών, μπάρες οροφής, ζάντες αλουμινίου 17'' και κόκκινα πλευρικά διακοσμητικά θυρών.

Τα παραπάνω πακέτα 500L και 500X Collection προσδίδουν ιδιαίτερη εμφάνιση αλλά και ουσία στα μοντέλα της οικογένειας FIAT 500 και προσφέρονται στην τιμή των 800€ έκαστο (συμπεριλαμβανομένου και του μεταλλικού χρώματος). Το όφελος για τον καταναλωτή σε κάθε περίπτωση ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

Επιπλέον, ο καταναλωτής μπορεί να αποκτήσει τη νέα έκδοση Collection της οικογένειας του Fiat 500 με όφελος 4.700€ (αφορά στην έκδοση του 500X Collection και περιλαμβάνει έκπτωση, όφελος απόσυρσης και χρηματοδότηση 7,85% μέσω FCA Bank). Εναλλακτικά μπορεί να επωφεληθεί των μοναδικών προνομίων που περιλαμβάνουν 5 χρόνια δωρεάν service, 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση 5,25% μέσω FCA Bank.

Το καταναλωτικό κοινό μπορεί να απολαύσει από κοντά τις εκδόσεις 500, 500X και 500L Collection, οι οποίες βρίσκονται ήδη στις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων διανομέων της Fiat.

 

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2016

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ