Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

29 Μαρ 2017

Διαγωνισμός από την FMS

Η FMS, εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων της FCA Greece, είναι ο επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας διεξήγαγε διαγωνισμό σουτ και μπασκετικής δεξιοτεχνίας στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαγωνισμός από την FMS

 

Η FMS, εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων της FCA Greece, είναι ο επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας διεξήγαγε διαγωνισμό σουτ και μπασκετικής δεξιοτεχνίας στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαρτίου για τη φάση των Ομίλων της EuroLeague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Γύρω από το παρκέ του σταδίου ήταν τοποθετημένες οι νέες προτάσεις της μάρκας, το μοντέρνο και πρακτικό Tipo hatchback, το ξεχωριστό crossover 500X, το νέο δυναμικό pick up Fullback και το απόλυτο roadster 124 Spider.

 

Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Καρπενήσι με αυτοκίνητο της FIAT, επιλογής του νικητή. Νικητής του διαγωνισμού ανακηρύχθηκε ο κ. Βύρωνας Γεωργιάδης, ο οποίος κατάφερε να ευστοχήσει στα περισσότερα σουτ στο χρονικό διάστημα του ενός λεπτού σε σχέση με τους συναγωνιστές του.

 

Η FMS σκοπεύει να καθιερώσει παρόμοιους διαγωνισμούς ώστε να δώσει τη δυνατότητα και σε άλλους τυχερούς να απολαύσουν την οδήγηση σε ένα αγαπημένο τους FIAT.

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ