14 Σεπτεμβρίου 2018

Νέες ειδικές εκδόσεις Alfa Romeo Β-Tech

  • Οι Alfa Romeo Giulietta, Giulia και Stelvio αποκτούν μια νέα ειδική έκδοση που ξεχωρίζει χάρη στις σκούρες λεπτομέρειες και τα ματ λογότυπα.
  • Οι εκδόσεις B-tech ξεχωρίζουν επίσης χάρη στον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας που διαθέτουν.
  • Ο σπορ χαρακτήρας και η οδηγική απόλαυση αντικατοπτρίζονται και μέσω των νέων -ειδικά σχεδιασμένων για την έκδοση- τροχών ελαφρού κράματος.

 

Η εξέλιξη των μοντέλων της Alfa Romeo που εκφράζουν την ξεχωριστή φιλοσοφία της μάρκας συνεχίζεται. Οι νέες εκδόσεις B-Tech των Giulietta, Giulia και Stelvio, ξεχωρίζουν τόσο χάρη στις εντυπωσιακές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όσο και τον εξοπλισμό που ενισχύει την ασφάλεια, αλλά και την οδηγική απόλαυση που παραδοσιακά προσφέρουν τα μοντέλα της εταιρείας. Ο δυναμικός χαρακτήρας των εκδόσεων B-Tech ενέπνευσε τον διάσημο Ιταλό φωτογράφο Giovanni Gastel, ο οποίος δημιούργησε μια μοναδική συλλογή φωτογραφιών που αποτυπώνουν το γνήσιο στιλ της Alfa Romeo.  

 

Alfa Romeo Giulietta

Το πακέτο αναβάθμισης B-Tech στη Giulietta προσδίδει ένα ακόμα πιο δυναμικό προφίλ στο δημοφιλές μοντέλο. Τα σκούρα γυαλιστερά διακοσμητικά στοιχεία στη μάσκα, τους εξωτερικούς καθρέπτες, τις χειρολαβές σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή απόληξη της εξάτμισης δημιουργούν ένα απόλυτα σπορ και ταυτόχρονα κομψό σύνολο. Τα σπορτιφ στοιχεία έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά οι νέοι τροχοί διαμέτρου 18 ιντσών σε επίσης σκούρο γυαλιστερό χρώμα.

Η αναβαθμισμένη αισθητική συνδυάζεται με προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία όπως το ειδικά εξελιγμένο για το μοντέλο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης Alfa UConnect 6,5".

 

Alfa Romeo Giulia and Stelvio B-Tech

Στα κορυφαία μοντέλα της Alfa Romeo, οι εκδόσεις B-Tech ενσωματώνουν μια σειρά στοιχείων ώστε να προσφέρουν μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη και απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Εξωτερικά, όπως και στην Giulietta, τα διακοσμητικά στοιχεία σε σκούρο γυαλιστερό χρώμα και τα ματ σήματα συνδυάζονται ιδανικά με τους νέους τροχούς ελαφρού κράματος των 18 και 19 ιντσών για την Giulia και τη Stelvio αντίστοιχα. Σε επίπεδο τεχνολογίας, στο βασικό εξοπλισμό και των δύο μοντέλων εκτός από το προηγμένο ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας (Adaptive Cruise Control), οι εκδόσεις Β-Tech εφοδιάζονται με το σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης AlfaTM Connect με οθόνη 8,8 ιντσών, δυνατότητα υποστήριξης mirror screen μέσω των εφαρμογών Apple CarPlayTM και Android AutoTM, φωτιστικά σώματα Bi-xenon, καθώς βέβαια και με τα εντυπωσιακά paddles αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι που τονίζουν το σπορ χαρακτήρα.

Οι νέες εκδόσεις B-Tech των Giulia και Stelvio είναι διαθέσιμες για παραγγελία στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Alfa Romeo με τιμές που ξεκινούν από τις 48.700 ευρώ (Giulia) και τις 62.400 ευρώ (Stelvio)

 

Τελευταία βίντεο

Σύνθετη αναζήτηση

Αναζήτηση...

Από
Έως
Αναζήτηση

Φωτογραφίες


Download

Σχετικες εικονες


Συνημμένα αρχεία