16 Νοεμβρίου 2017

H Fiat χορηγός στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο

 

 

Η Fiat είναι επίσημος χορηγός σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας, στις 24 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017. Στο Φεστιβάλ, που πραγματοποιείται φέτος για 35η χρονιά, προβάλλονται διάφορες ταινίες, ένα αφιέρωμα στο έργο του διάσημου σκηνοθέτη Brian De Palma και ερασιτεχνικά έργα. Η ικανότητα να συνδυάζουν με επιτυχία την παράδοση και την καινοτομία και να προσεγγίζουν διαφορετικά κοινά είναι άλλωστε κοινά χαρακτηριστικά  που μοιράζονται η Fiat και το Φεστιβάλ του Τορίνο.

Για τις ανάγκες μετακίνησης των ηθοποιών, των σκηνοθετών και των καλεσμένων του Φεστιβάλ, η Fiat διαθέτει στόλο αυτοκινήτων με μοντέλα όπως το 500X και το 500L. Το πρώτο είναι το γνωστό πλέον σε όλους crossover που πωλείται σε περισσότερες από 100 χώρες και αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η μάρκα σε στιλ και ποιότητα κατασκευής. Το 500L είναι ηγέτης της κατηγορίας στην αγορά της Ιταλίας και συνολικά στην Ευρώπη από τη στιγμή που λανσαρίστηκε, διαθέτοντας εκτός από άνετους χώρους και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Η γκάμα του Fiat 500X περιλαμβάνει δυο ξεχωριστές εκδόσεις, την Urban Look, μια έκδοση που αγαπά την πόλη, και την Cross Look με πιο off-road προσανατολισμό. Και οι δυο εκδόσεις ανανεώθηκαν πρόσφατα με μια σειρά από στιλιστικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Το νέο Fiat 500L έχει τρεις διαφορετικές «προσωπικότητες» για να καλύψει όλες τις ανάγκες: 500L, 500L Cross και 500L Wagon, με την πρώτη, απλή έκδοση, να αποκαλύπτει την αστική πλευρά του αυτοκινήτου. Η έκδοση Cross συνδυάζει την crossover εμφάνιση με πραγματικές off-road ικανότητες, χάρη στην έξτρα απόσταση από το έδαφος των 25 mm και στο νέο Mode Selector, ενώ στην έκδοση Wagon ξεχωρίζει η επταθέσια εσωτερική διάταξη.

Επιπλέον του στόλου αυτοκινήτων, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα μπορέσουν να θαυμάσουν από κοντά τη νέα ειδική έκδοση του Fiat 500, αφιερωμένη στα 60 χρόνια του μοντέλου. Η ειδική αυτή έκδοση θα τοποθετηθεί στον πεζόδρομο Via Verdi στο Τορίνο, στην πόλη όπου γεννήθηκε το θρυλικό Fiat 500.

 

Τελευταία βίντεο

Σύνθετη αναζήτηση

Αναζήτηση...

Από
Έως
Αναζήτηση

Φωτογραφίες


Download

Σχετικες εικονες


Συνημμένα αρχεία