Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

03 Απρ 2018

Το Fiat 500L Mirror ήρθε για να κάνει τη διαφορά με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό σε standard τιμή, 5 χρόνια εγγύηση και άτοκη χρηματοδότηση!

Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και μοναδικό design, το Fiat 500L ξανασυστήνεται ως το πιο stylish SUV της αγοράς, με τους νέους κανόνες που θέτει τη φετινή άνοιξη η Fiat για όλη της τη γκάμα, διαθέτοντας τον πιο πλούσιο εξοπλισμό, σε τιμή standard, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και άτοκη χρηματοδότηση.

Το Fiat 500L Mirror ήρθε για να κάνει τη διαφορά  με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό σε standard τιμή,  5 χρόνια εγγύηση και άτοκη χρηματοδότηση!

Με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και μοναδικό design, το Fiat 500L ξανασυστήνεται ως το πιο stylish SUV της αγοράς, με τους νέους κανόνες που θέτει τη φετινή άνοιξη η Fiat για όλη της τη γκάμα, διαθέτοντας τον πιο πλούσιο εξοπλισμό, σε τιμή standard, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και άτοκη χρηματοδότηση.

Το 500L Mirror αποτελεί τη δεύτερη πρόταση της Fiat στην κατηγορία SUV δίπλα στο δυναμικό 500X,  συμπληρώνοντας έτσι τη γκάμα των Fiat 500 που πλέον γίνεται πιο δελεαστική από ποτέ για να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα κάθε οδηγού.

Η έκδοση Mirror, η πιο "high-tech" έκδοση της Fiat, δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την πρόσβαση σε λειτουργίες που απλοποιούν την οδηγική εμπειρία και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των οδηγών και των επιβατών.  Στο πλαίσιο αυτό το 500L, εμπνευσμένο από το εμβληματικό μοντέλο της Fiat, είναι σχεδιασμένο για οδηγούς με πολλές απαιτήσεις: εκτός από τον εξοπλισμό που εγγυάται απόλυτη άνεση και ασφάλεια, παρέχει τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσης του smartphone στην οθόνη αφής μέσω του συστήματος U-connect, είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και πρακτικό, και το ξεχωριστό του design συνδυάζει άψογα την ιταλική φινέτσα με στιλιστικές λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας.

Το γενναιόδωρο μεγεθος του χώρου των επιβατών αλλά και των αποσκευών δεν αφαιρεί τίποτα από την κομψή εμφάνιση του αυτοκινήτου: ψηλό, αλλά όχι υπερβολικά ογκώδες παρά την τεράστια χωρητικότητά του, το 500L Mirror είναι ιδανικό για οικογένειες, και ειδικά για σύγχρονες γυναίκες με παιδιά που αναζητούν την πρακτικότητα, αλλά θέλουν οπωσδήποτε και να ξεχωρίζουν σε όλες τις μετακινήσεις τους.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την πρακτικότητα και την απόλυτη ασφάλεια, το 500L Mirror δεν διαθέτει μόνο άφθονο χώρο για απαράμιλλο ιταλικό στυλ, αλλά και για κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος προσφέρεται στον πελάτη χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, αποτελώντας την πιο value for money επιλογή της αγοράς στην κατηγορία του.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός του 500L Mirror περιλαμβάνει: σύστημα U-Connect με υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη αφής 7'', σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16'', χαρακτηριστικά χρωμίου στον εξωτερικό διάκοσμο, εντυπωσιακό λογότυπο "Mirror" στη μεσαία κολώνα και ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική οροφή (στην έκδοση 1.6 MTJ).

Εξωτερικά, οι στρογγυλοί εμπρόσθιοι προβολείς με τις χρωμιωμένες ενθέσεις και τα φώτα ημέρας τύπου LED σχηματίζουν τα δύο "μηδενικά" του θρυλικού 500, ενώ ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας και η μοντέρνα χρωμιωμένη γρίλια χαμηλά κάτω από τη μάσκα προσδίδουν στυλ και κομψότητα. Στο πίσω μέρος, τα χρωμιωμένα ένθετα τονίζουν την οικογενειακή αίσθηση του μοντέλου. Τα φώτα ομίχλης και τα φώτα πορείας είναι τοποθετημένα χαμηλά στον προφυλακτήρα, για να επιτευχθεί η μέγιστη αποδοτικότητα του φωτισμού.

Το εσωτερικό επίσης ξεχωρίζει, χάρη στην άνετη, φωτεινή καμπίνα, την ευέλικτη διάταξη των χώρων του και την προσοχή που έχει δοθεί ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια: οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες εξασφαλίζουν κορυφαία ορατότητα και διευκολύνουν το παρκάρισμα, δίνοντας στον οδηγό τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης στο δρόμο. Το κάτω μέρος του ταμπλό εξασφαλίζει τη μέγιστη λειτουργικότητα, χάρη στους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Φυσικά, εκτός από την άνεση, πρωταρχική σημασία έχει δοθεί και στην ασφάλεια: το 500L Mirror είναι εξοπλισμένο με το Autonomous City Brake, το καινοτόμο σύστημα που φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση επικείμενης πιθανής σύγκρουσης σε ταχύτητες κάτω των 30χλμ./ώρα, χάρη στον αισθητήρα που βρίσκεται πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη και ανιχνεύει την απόσταση του οχήματος από το προπορευόμενο, ή από ένα σταθερό εμπόδιο.

Το 500L Mirror είναι διαθέσιμο σε παστέλ, διχρωμίες και μεταλλικά χρώματα, όλα βασισμένα στο λευκό, το μπλε, το μαύρο και το γκρι. Συνδυάζοντάς τα με συγκεκριμένες διχρωμίες, ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσει την εμφάνιση του  αυτοκινήτου του στο μέγιστο βαθμό. Παράλληλα, οι νέοι κανόνες από τη Fiat εξασφαλίζουν σημαντική μείωση και στις τιμές των χρωμάτων.

Όλα τα παραπάνω διατίθενται στις standard εκδόσεις και τιμές, καθιστώντας ολόκληρη την γκάμα Mirror εξαιρετικά ανταγωνιστική: συγκεκριμένα, με τον κινητήρα 1.4 95HP η τιμή διαμορφώνεται στα 15.590€, με τον κινητήρα 1.3 MTJ 95hp στα 17.590€, με τον 1.3MTJ 95hp MTA στα 19.100€ με τον 1.6 MTJ 120hp στα 19.900€.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι διαθέσιμη και η ανανεωμένη έκδοση 500L Cross, στην εξίσου ανταγωνιστική τιμή των 19.900€ για τους κινητήρες 1.3 MTJ 95hp MTA και 1.6 MTJ 120hp, εμπλουτισμένη με σημαντικά εξοπλιστικά στοιχεία, αντίστοιχα με τις εκδόσεις Mirror: σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, Uconnect Navi 7'', κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό. Η έκδοση Cross είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Fiat που διαθέτει τον Επιλογέα Οδήγησης (Drive Mode Selector), και αποτελεί την ιδανική πρόταση για τους πελάτες με αυξημένες ανησυχίες σχετικά με την κίνηση εκτός ασφάλτου!

Υψηλή τεχνολογία και συνδεσιμότητα, απόλυτη ασφάλεια, άνεση και κορυφαίος σχεδιασμός: όλες οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής βρίσκουν την απάντησή τους στο νέο Fiat 500L. Το πιο stylish, πλούσια εξοπλισμένο και ευρύχωρο SUV προσφέρεται στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας του, με 5 χρόνια εγγύηση και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, σηματοδοτώντας τους νέους κανόνες που θέτει στην αγορά η Fiat.

Αθήνα, 3/4/2018

 

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ