Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

23 Φεβ 2018

Το 500.000στο Fiat 500L βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής!

Το αυτοκίνητο ορόσημο είναι ένα Fiat 500L Cross 1.6 MultiJet 120 HP, σε δίχρωμο Sicilia Orange με γυαλιστερή μαύρη οροφή. Με πρώτη εμφάνιση το 2012 και ανανεωμένη από το 2017, το μοντέλο έχει παραμείνει για πέντε συνεχόμενα χρόνια σταθερό στην κορυφή της κατηγορίας του στην Ευρώπη και είναι ο απόλυτος ηγέτης στην Ιταλία και την Ισπανία. Συνολικά από το 2017, το Fiat 500L έχει κερδίσει μερίδιο αγοράς περίπου 22% στην Ευρώπη, έχοντας υπερβεί στην Ιταλία, το 52%! Τον Ιανουάριο του 2018, οι πωλήσεις στην Ευρώπη σημείωναν αύξηση 5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. . Ιδανικό για μοντέρνες οικογένειες, το Fiat 500L με μότο του "Cool & Capable" συνδυάζει το εμβληματικό στιλ του 500 και τη λειτουργικότητα του σχεδιασμού Made in Fiat.

Το 500.000στο Fiat 500L βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής!

 

  • Το αυτοκίνητο ορόσημο είναι ένα Fiat 500L Cross 1.6 MultiJet 120 HP, σε δίχρωμο Sicilia Orange με γυαλιστερή μαύρη οροφή.
  • Με πρώτη εμφάνιση το 2012 και ανανεωμένη από το 2017, το μοντέλο έχει παραμείνει για πέντε συνεχόμενα χρόνια σταθερό στην κορυφή της κατηγορίας του στην Ευρώπη και είναι ο απόλυτος ηγέτης στην Ιταλία και την Ισπανία.
  • Συνολικά από το 2017, το Fiat 500L έχει κερδίσει μερίδιο αγοράς περίπου 22% στην Ευρώπη, έχοντας υπερβεί στην Ιταλία, το 52%! Τον Ιανουάριο του 2018, οι πωλήσεις στην Ευρώπη σημείωναν αύξηση 5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. .
  • Ιδανικό για μοντέρνες οικογένειες, το Fiat 500L με μότο του "Cool & Capable" συνδυάζει το εμβληματικό στιλ του 500 και τη λειτουργικότητα του σχεδιασμού Made in Fiat.

 

Το 500.000στο Fiat 500L βγήκε σήμερα από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο του Kragujevac, στη Σερβία. Το αυτοκίνητο ορόσημο είναι ένα 500L Cross 1.6 MultiJet 120 HP, σε δίχρωμο Sicilia Orange με γυαλιστερή μαύρη οροφή. Το νέο ρεκόρ επιβεβαιώνει την επιτυχία που έχει γνωρίσει το μοντέλο από το λανσάρισμα του το 2012. Αξίζει να σημειωθεί  ότι το μοντέλο έχει παραμείνει σταθερά στην κορυφή της κατηγορίας του στην Ευρώπη για πέντε συνεχόμενα χρόνια και είναι ο απόλυτος ηγέτης στην Ιταλία και την Ισπανία. Λαμβάνοντας υπόψη συνολικά το 2017, το Fiat 500L κέρδισε ένα μερίδιο αγοράς περίπου 22% στην Ευρώπη, έχοντας υπερβεί το 52% στην Ιταλία. Τα νέα Cross και City Cross που λανσαρίστηκαν τον περασμένο χρόνο,  προέβαλαν με εντυπωσιακό τρόπο την crossover προσωπικότητα του μοντέλου, συνεισφέροντας με τη σειρά τους στα τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι πωλήσεις, από τον πρώτο μήνα του 2018, εμφανίζονται επίσης θετικές στην Ευρώπη, σημειώνοντας αύξηση 5%  ενώ στην Ιταλία το μερίδιο αγοράς  ήταν υψηλότερο του 50% στην κατηγορία του.

Για να επιβεβαιώσει και πάλι την ηγετική του θέση στην αγορά, το Fiat 500L ανανεώθηκε το 2017 και είναι πλέον  πιο ευρύχωρο, πιο τεχνολογικό και πιο πλήρες διατηρώντας παράλληλα την ξεχωριστή προσωπικότητα του. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για τις πολυποίκιλες ανάγκες των μοντέρνων οικογενειών και ενστερνίζεται ιδανικά το moto  "Cool & Capable" συνδυάζοντας το εμβληματικό στιλ του 500 και τη λειτουργικότητα του σχεδιασμού Made in Fiat. Σήμερα, η γκάμα του 500L περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις, κάθε μία με τη δική της προσωπικότητα και συγκεκριμένο εξοπλισμό: το Cross με την crossover εμφάνιση του, 25 mm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και νέο Mode Selector· το Urban, το οποίο είναι ιδανικό για τη ζωή μέσα στην πόλη· και το Wagon, το οποίο είναι διαθέσιμο με επτά θέσεις.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το νέο ρεκόρ επιτεύχθηκε στο εργοστάσιο του Kragujevac, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως ειδικά για την κατασκευή του 500L και άνοιξε τον Απρίλιο του 2012 μετά από τρία χρόνια εντατικών εργασιών και επένδυση ενός δισεκατομμυρίου Ευρώ. Η αναβάθμιση περιελάμβανε  την  υποδομή του,  την ανακαίνιση των κτιρίων και των νέων τμημάτων παραγωγής καθώς και την εγκατάσταση μηχανημάτων και συστημάτων κατασκευής κορυφαίας τεχνολογίας. Σήμερα, το Kragujevac είναι ένα από τα πιο προηγμένα εργοστάσια της FCA παγκοσμίως.

 Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2018

 

Άλλα περιεχόμενα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ