Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

02 Απρ 2019

Νέος Διευθυντής Marketing στην FCA Greece

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) που εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional στην ελληνική αγορά, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ένταξη του κ. Κωνσταντίνου Καραθανάση στο Διοικητικό δυναμικό της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διευθυντή Marketing.

Νέος Διευθυντής Marketing στην FCA Greece

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) που εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional στην ελληνική αγορά, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ένταξη του κ. Κωνσταντίνου Καραθανάση στο Διοικητικό δυναμικό της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διευθυντή Marketing.

Ο Κωνσταντίνος Καραθανάσης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του Marketing και των Πωλήσεων και τα τελευταία 4 χρόνια ήταν Marketing Manager για τις εταιρίες Avinoil & LPC του ομίλου Motor Oil Hellas. Έχει ασχοληθεί με επιτυχία με το Rebranding Προϊόντων και Εταιριών, τον σχεδιασμό και το λανσάρισμα νέων προϊόντων, την ανάπτυξη και αξιοποίηση προγραμμάτων Loyalty καθώς και με τις Πωλήσεις και το Marketing τόσο στο Retail και τα δίκτυα πωλήσεων όσο και στο Β2Β.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διαφορετικές θέσεις όπως Sales Manager Λιπαντικών σε Ελλάδα και Εξωτερικό, Marketing Manager Καυσίμων, Loyalty Program Manager και Financial Analyst στις εταιρίες Coral και Shell Hellas.

Ο νέος Διευθυντής Marketing της FCA Greece είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, με κατεύθυνση στην Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα και κάτοχος MBA από το ALBA