Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Stellantis Communications και ενημερωθείτε για όλα τα νέα

08 Νοε 2018

H FCA Greece στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

Η FCA Greece, θυγατρική της Fiat Chrysler Automobiles, συμμετέχει στην Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, παρουσιάζοντας στο Ελληνικό κοινό τον ξεχωριστό χαρακτήρα των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

H FCA Greece στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

Η FCA Greece, θυγατρική της Fiat Chrysler Automobiles, συμμετέχει στην Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, παρουσιάζοντας στο Ελληνικό κοινό τον ξεχωριστό χαρακτήρα των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.  

Διατηρώντας διαχρονικά μία ιδιαίτερα σχέση με τις δημιουργίες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το ελληνικό κοινό, στα πλαίσια της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018 (10-18 Νοεμβρίου), θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει στο σύνολο της την γκάμα επιβατικών μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

FIAT

Με έμφαση στο στιλ και τη χρηστικότητα, τα μοντέλα της Fiat προσφέρουν μια απόλυτα σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον λύση μετακίνησης. Το πιο δημοφιλές μοντέλο της κατηγορίας, το Fiat Panda, θα παρουσιαστεί σε δύο εκδόσεις με διαφορετικό χαρακτήρα. Το Panda City Cross συνδυάζει ιδανικά το off-road look, με την πρακτικότητα και την ευελιξία του μοντέλου, ενώ το Panda CNG, χρησιμοποιώντας για την κίνηση του φυσικό αέριο, αποτελεί την απόλυτη λύση για όσους αναζητούν τη μέγιστη οικονομία καυσίμου χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αυτονομία και την χρηστικότητα.  Αντίστοιχα το Fiat Tipo, αποτελεί την επιλογή όσων αναζητούν ένα ευρύχωρο, αξιόπιστο και πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο με ιδιαίτερα προσιτή τιμή αγοράς. Τέλος η οικογένεια 500, με τα 500, 500L και το νέο 500Χ συνθέτουν μια απόλυτα ολοκληρωμένη οικογένεια αυτοκινήτων με κοινό παρανομαστή το απαράμιλλο στιλ. Το Fiat 500 αποτελεί το απόλυτο icon αυτοκινήτου πόλης, το 500L εκπλήσσει με την ευρυχωρία του και τις πρακτικές λύσεις, ενώ το νέο SUV, 500Χ, ξεχωρίζει για τα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας που προσφέρει.        

ALFA ROMEO

Κάθε μοντέλο της Alfa Romeo αποτελεί μια μοναδική δημιουργία. Από το σχεδιασμό και τη φινέτσα, έως τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση, κάθε Alfa Romeo αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φίλους του αυτοκινήτου. Στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018, τη δημοφιλή Giullieta θα πλαισιώσουν οι νέες δημιουργίες της εταιρίας, η Giulia και η Stelvio. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την Giulia Veloce, ένα μοντέλο που χάρη στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 280 ίππων, το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4 και μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών λύσεων (άξονας μετάδοσης από carbon fiber, σύστημα brake by wire, κ.α.) ανεβάζει σε νέο επίπεδο την οδηγική ευχαρίστηση, ενώ αντίστοιχα η Stelvio, η οποία αποτελεί το ταχύτερο SUV της κατηγορίας της, συνδυάζει ιδανικά τη χρηστικότητα με την απαράμιλλη οδική αίσθηση.     

 

ABARTH

Ο ξεχωριστός χαρακτήρας, οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης και βέβαια ο σπορ χαρακτήρας είναι βασικά χαρακτηριστικά για κάθε μοντέλο της Abarth. Στα πλαίσια της έκθεσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο Abarth 595 Pista, μια ειδική έκδοση που εκπροσωπεί στο ακέραιο τη φιλοσοφία της μάρκας. Ο δυναμικός σχεδιασμός του μοντέλου συνδυάζεται με τεχνικές επιλογές που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, χάρη και στον απόδοσης 160 ίππων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Το 595 Pista εφοδιάζεται στο βασικό του εξοπλισμό με το σύστημα εξαγωγής Record Monza Attivo, ενώ επίσης διαθέτει και το σύστημα πολυμέσων UconnectTM 7" με σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry, το οποίο μετρά και αναλύει τον τρόπο οδήγησης.  

 

 

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΊΤΕ ΤΏΡΑ